Kabel TV & bredband

retro_tvFöreningen har avtal med ComHem och Telenor för leverans av TV & Bredband.

Digital TV
I det avtal föreningen har med ComHem så ingår kortavgiften för analog TV samt de fria digitala kanaler. Så du skall ej betala någon kortavgift till ComHem såvida ni inte vill ha fler kanaler än vad som ingår. Förutom om du har flera digital TV-kort, så kallade ”Tvillingkort”.

Om du har problem med din Digital TV så rekommenderar vi att du startar om din Digital TV box samt kontrollerar sladden så att den sitter i ordentligt. Sladden från boxen skall skruvas in i väggkontakten. Har du bytt box och fått en ny sladd så är det viktigt att du byter till den nya sladden!

Analog TV
För att kunna ta emot analoga sändningar från ComHem behöver du inte ha någon box eller abonnemang för detta. Sök efter kanaler i din TV. Detta alternativ är standard i samtliga bostadsrättslägenheter.

Du kan självklart välja andra tjänster från ComHem som internet och telefoni. Kontakta ComHem för mer information på www.comhem.se

call_256x256Bredband
Föreningen har ett förmånlig avtal med Bredbandsbolaget som erbjuder ett hastighet upp till 500 Mbit/s via fiber som ingår i avgiften.

OBS!
Fiber som är indragen i fastigheten sköts av Telenor. Vid störningar, kontakta deras kundservice på 0770-222 222.

Mobiltelefoni och mobilt bredband: Vardagar 8-19.
Bredband, tv, och hemtelefoni via bredband: Vardagar 8-18 alla dagar.